RMS Home | Guide Writing | Test Server | New Servers | Latest Reviews

Author Topic: Problem with the font...  (Read 3042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hakuna

Problem with the font...
« on: Mar 19, 2008, 05:25 pm »
« Last Edit: Mar 19, 2008, 05:44 pm by Hakuna »

Advertisement

Offline Guest

Re: Problem with the font...
« Reply #1 on: Mar 19, 2008, 06:47 pm »
hmmm is the font a custom thing on ur server? or did u hex ur client to get that font?

Offline Hakuna

Re: Problem with the font...
« Reply #2 on: Mar 19, 2008, 07:06 pm »
No, my server has normal font.


For connecting, I just created a sclientinfo.xml (because the data folder from my server had no sclient file) as explained in "How to connect?" & downloaded the exe provided there.

I also noticed that the font became normal by changing the langtype from the sclient but by changing that, logging in became impossible (that gave me errors that closed the client every time I tryed to log in).

Offline Zone

Re: Problem with the font...
« Reply #3 on: Mar 19, 2008, 09:20 pm »
It's the client.
Clients have options, depending on how new the client and the diff is, to change the font to a custom font.

Offline DjTeddySpin

Re: Problem with the font...
« Reply #4 on: Mar 19, 2008, 11:17 pm »
Zone, do you mind elaborating on how to change the fonts.
My Old Emblem Request Thread (Closed)

Offline Hakuna

Re: Problem with the font...
« Reply #5 on: Mar 23, 2008, 12:22 pm »
It's the client.
Clients have options, depending on how new the client and the diff is, to change the font to a custom font.

So... how can I change it?