RMS Home | Guide Writing | Test Server | New Servers | Latest Reviews

Author Topic: Windows XP setup??  (Read 6574 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nightearth

Windows XP setup??
« on: Jan 26, 2009, 09:09 am »
Please go to the Control panel to install and configure system components. what the heck does that mean? help!

Advertisement

Offline Zone

Re: Windows XP setup??
« Reply #1 on: Jan 26, 2009, 10:45 am »
It means you need to update your computer's drivers.
Most likely your graphics and audio drivers.

Offline cheesestix

Re: Windows XP setup??
« Reply #2 on: Feb 04, 2009, 01:42 am »
I thought it means to go into your RO folder, and open up the setup.exe file (not the installation type setup, this one is for options) and to like set stuff... or just click ok if everything is fine.
Don't worry, be happy =(

Offline Zone

Re: Windows XP setup??
« Reply #3 on: Feb 04, 2009, 04:53 am »
Normally, when you open a client when you first install it, it will open setup.exe first.

Offline RoBro

Re: Windows XP setup??
« Reply #4 on: Aug 10, 2010, 09:29 am »
It means you need to update your computer's drivers.
Most likely your graphics and audio drivers.
how do i update my drivers?

Offline Warock

Re: Windows XP setup??
« Reply #5 on: Aug 11, 2010, 04:03 am »
Windows itself send drivers update


Hoping so in future Windows dont charge for these driver updates
My guild has joined the event to become world champions in the ragnarok world have you? Click here know more

Offline Rikimtasu

Re: Windows XP setup??
« Reply #6 on: Aug 24, 2010, 11:47 pm »
XP Driver Search is kind of suck if compared to Windows 7 ones.
Try to download CPUZ,check what your graphic card is,and download the driver.

Offline hobbieman

Re: Windows XP setup??
« Reply #7 on: Nov 07, 2010, 11:41 am »
Sorry to revive a dead topic, but what if you click OK to the error but it just pops up again? I also tried opening my setup.exe(the options one) and i copy pasted one from one installer to the RO folder im using now. When I launch my server's patcher and press start, the Setup window (for RO options) show up, but when I press "OK", it pops up again instead of my client's game. Any insights or suggestions or ideas why?