RMS Home | Guide Writing | Test Server | New Servers | Latest Reviews

Author Topic: Failed to connect to patch server  (Read 5882 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ZoadiacManiac

Failed to connect to patch server
« on: May 19, 2010, 01:28 pm »
Can someone help me please! Everytime i download a game and try to patch it... ( Full Client ROs)... it always says "Failed to connect to patch server" so i thought... maybe i should download the latest kRO... and when i do... and try to patch it... question marks pop up... and the patching process never starts... i tried reinstalling like 5 times... and i turned off my firewall when trying to patch... is there anything i need to have installed into my computer to connect to patch server? By the way, please help for my laptop that uses Vista.

Advertisement

Offline Triper

Re: Failed to connect to patch server
« Reply #1 on: May 20, 2010, 11:15 pm »
Your country is in the black list of kro, gratz!!

Just search for a ini or txt file in kro folder that has a denied or deny and change to allow to patch lol

If it doesn't work then what I told first is true, your country is in the black list of kro and you need a proxy to connect, already happened to some people I know.

Offline x_infinite

Re: Failed to connect to patch server
« Reply #2 on: Sep 08, 2010, 05:48 am »
I also got the same problem..if Triper said was true then  /sob
I using the version 0923 but still i have the same problem.
Here's a pic of what it looks like:

« Last Edit: Sep 08, 2010, 06:00 am by x_infinite »

Offline Majinken Souga

Re: Failed to connect to patch server
« Reply #3 on: Sep 08, 2010, 11:21 am »
What I did was change the deny to allow then make the file read-only. Worked for me when kRO wasn't patching.
The only way to save Modern TV: burn it in a pile, then burn the ashes, then compress and burn those ashes, then sprinkle it with holy water, then send the result into a black hole and never see it again.

Offline DracoNuv

Re: Failed to connect to patch server
« Reply #4 on: Sep 13, 2010, 08:45 am »
What I did was change the deny to allow then make the file read-only. Worked for me when kRO wasn't patching.
yeap! his right